torsdag 26. januar 2012

Det blir vel nytt bad, da?!

Badet i 2.etg var en blå drøm fra åttitallet. Tett og fint, men liksom ikke alt jeg har drømt om.

Så da står vi der...
"Vi skal pusse opp badet helt enkelt".. hadde malt de blå respatex-veggene eggehvite, to strøk og alt er vel. Kjøpt inn mørk brune mosaikkfliser til å lime på det gamle gulvet, ny baderomsinnredning, dusjarmatur, et arvet badekar og fornøyd med å ikke ha brukt mer enn 5000,- kr for alt sammen. Kupp-finneren ;)


Bilde 1: Før. Bilde 2: Godt på vei med en kjapp oppussing. Malte vegger og innkjøpt flis....


MEN SÅ:
Burde ha skjønt fra starten av at vi ALDRI pusser opp helt enkelt! That's not how we roll..
For så tenkte vi: "Hei, hva hvis vi innlemmer gangen og det lille rommet ved siden av her i badet så vi kan ha baderomsinnredningen her..? Da blir det større plass! "

"Og så tenkte vi: Hm...her var det litt sånn ujevne takhøyder, la oss rive og se hva som er under kanskje!" Famous last words!

"Hm, det hadde jo vært greit om det var litt større åpning mellom de to rommene, vi skjærer ut døråpningen."
Gang og lite rom ved siden av badet
Jon er rivekongen"Se der har vi tre ulike gulvhøyder i de tre rommene.... Vi hogger opp det gamle betonggulvet så det i hvert fall blir like rett som det andre.."

Vi innså at vi hadde kjørt oss opp i et hjørne. Nå måtte det rett og slett totalrenoveres! Jeg luktet ingen ledig fritid de neste månedene! Hva gjorde vi? Tok til fornuften og ringte en snekker :) Svigerfar stilte også villig opp med riktige klær og utstyr og ga en uvurderlig hjelpende hånd med riving og røsking!


Etter det siste bildet her ble tatt for et par dager siden, har den kraftige treveggen også blitt revet, taket er ikke der lenger (ja, vi snakker at LOFTET er på badet) og den lille utstikkerveggen til venstre er borte... Den blå vinylen er borte og gulvet pigget opp. Nå er vi på bjelkelagnivå og vi må rett og slett legge en plan for hvordan det skal se ut. Men hei; DET kan jeg jo! Planer er min spesialitet!
Panel i taket, malt gips på alle vegger, mosaikkfliser i dusjrommet. Store gulvfliser i nøytrale toner.. Innredning i sort eik med skuffer.

Så får vi se om det er dette vi ender opp med da! Skal prøve å oppdatere ofte..

1 kommentar:

  1. Dere er så flinke, dette blir lekkert!!!

    Klem fra Birte ;-)))

    SvarSlett