BILDER UTVENDIG

Her er bilder av huset og tomta, tatt 20.juni 2010. Et flott hus, om jeg skal si det selv. Glassveranda/veranda trenger noe vedlikehold som nye espalier under og nytt rekkverk, men ellers er det ikke mye å gjøre med selve huset. 

Det første bildet av hagen viser det som blir vår hage. Den kommer til å bli så koselig når vi får ryddet den litt! Det andre bildet hvor huset skimtes til høyre i bildet, er den delen av tomta hvor min svigermor skal bygge hus.
Utsiktsbildet er utsikten fra andre etasje. Skandalebygget Linden Park skimtes til venstre. Takk og lov at vi ikke mistet hele utsikten slik som flere av naboene. Fra første etasje ser vi ikke lenger så veldig mye fjord, siden det er deponert fyllmasse der.... :/ Gjenstår å se om kommunen fjerner det etter naboklager.
Fasaden på de siste bildene er ikke like imponerende, mest på grunn av kastanje- og bjørketrærne som skjuler huset. Her må det nok tynnes i noen grener, om vi da ikke bestemmer oss for å fjerne dem. Merk den flotte inngangsdøra, tegnet av min manns oldemor!